Provozujeme kamennou prodejnu v centru Liberce, vchod do prodejny z ulice Široká.

Naší prioritou je obsluha zákazníků na prodejně, ale i objednávky z e-shopu zvládáme odesílat
většinou ten den, maximálně do druhého dne od zadaní objednávky.
Veškeré zboží máme skladem !!!

Velký pátek 29.3. - 9:00-12:00 
Bílá sobota 30.3. - 9:00-12:00 

Pondělí - Pátek    9:00 - 18:00
Sobota                  9:00 - 12:00

Pokud budete potřebovat poradit, kontaktujte nás na
mailu info@botickaliberec.cz nebo telefonicky 774 749 606.


        

PETER LEGWOOD zdravotní obuv

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Slevy

Informace

Dolphin zdravotní obuv Peter Legwood nero

Nový produkt

Zdravotní obuv, pata boty je zvýšena o 10% pro větší oporu a lepší držení nohy, oceníte ji také pro její velkou odolnost. Je velmi často používána jako pracovní obuv (ve zdravotnictví, školství apod.) Je založena na patentovaném systému  AEQUOS.

Velikosti: 35-42

Nově se tato barva vyrábí do velikosti 42.

Více informací

6 ks

1 550 Kč s DPH

  • 35
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 42

Více informací

Pata boty je zvýšena o 10% pro větší oporu a lepší držení nohy, oceníte ji také pro její velkou odolnost. Je velmi často používána jako pracovní obuv (ve zdravotnictví, školství apod.)

Systém AEQUOS - je jedinečný systém, patentovaný Peterem Legwoodem. Působením série tlakových bodů a naklonění dodávají obuv chodidlu větší stabilitu, čímž napomáhají zlepšení rovnováhy těla a výrazně snižují námahu pohybového aparátu. Tvarovaný povrch, který je charakteristický pro tuto obuv, podpírá chodidlo a udržuje ho v optimální pozici. Garantuje lepší postavení kloubů a tím snižuje riziko jejich nesprávné rotace. Výrazně se minimalizuje opotřebení zejména kolen a kyčlí.

Jedná se o jedinečnou a patentovanou technologii, která nás při každodenním používání nutí ke správnému držení těla. Důležitá je celková svalová relaxace, která významně redukuje zkrácení svalů, a to zejména v oblasti nohou a zad.

Obuv Peter Legwood Aequos je velmi pohodlná pro každodenní nošení. Perfektní přilnavost obuvi k chodidlu i k nártu zaručuje bezpečnou chůzi. Prsty by neměly stahovat z pocitu, že botu ztratíme. Obuv je vyrobena z EVA směsi výhradně z netoxického, antibakteriálního a protiskluzového materiálu, který je plně recyklovatelný. Tento materiál umožňuje dlouhodobé používání obuvi, díky jeho optimální fyzikálně-mechanickým vlastnostem.

AEQUOS systém

 

 

Peter Legwood je italská značka ortopedických vložek a zdravotní obuvi. Historie výroby sahá do roku 1991, kdy zakladatel Angelo Scantamburlo vyrobil první pár ortopedických vložek na míru. Dnes se Peter Legwood prodává již v 10 evropských zemích.

 

Jedinečnost obuvi a vložek je založena na patentovaném systému AEQUOS. Tento systém využívá působení série tlakových bodů a naklonění, jež dodávají chodidlu větší stabilitu. Výsledkem je zlepšení rovnováhy a menší namáhání pohybového aparátu.

 

Ze širokého sortimentu tvarů a barev si vybere každý. Obuv byla vyvinuta jako regenerační a je vhodná pro celodenní nošení. Podrážka je řešena jako protiskluzová. Kvalitu obuvi ocení především lidé, kteří většinu dne tráví na nohou (zdravotnický personál, učitelé, zaměstnanci pohostinství atp.), ale také sportovci, těhotné ženy, děti i senioři. Obuv je upravitelná na míru.